cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Wie zijn wij?


De Zeebaboe is klein, maar fijn! Een prettige, huiselijke en informele sfeer waar kinderen zich echt thuis voelen.

De Zeebaboe heeft twee ruime lokalen op de begane grond met veel daglicht, welke geheel zijn ingericht naar de wensen en behoeften van uw kind. In de horizontale groepen (0-3 en 2-4 jaar) inspireren en stimuleren wij baby’s, dreumesen en peuters in onze veilige omgeving.

Kinderen kunnen zichzelf ontplooien en op ontdekkingsreis gaan. Wat kan ik zelf? Van de eerste stapjes, tot zelf een boterham smeren of een jas dichtritsen. Naast de twee grote groepsruimtes waarin wij ruimte bieden aan verschillende dagactiviteiten (knutselen, lezen, spelletjes spelen etc.) hebben wij een patio; een omheinde binnenspeelplaats in de openlucht, een ruim omheinde buitenspeelplaats waarin wij dagelijks buitenspelen, fietsen, klimmen en klauteren. Maken wij gebruik van een uitdagend sport- en speellokaal voorzien van alle sportfaciliteiten als een klimrek en glijbaan. Doen wij aan muzikale bewegingslessen: “Kijk! ik kan al hoogspringen” en staat gezonde voeding op het dagmenu. Met een gevuld buikje kunnen ze er weer even tegenaan.

Samen wandelen staat regelmatig op het programma. In de omgeving is veel te ontdekken, van kleine kinderspeelplaatsjes, de kinderboerderij, het bos, een rondje met de boot of zelfs naar het strand met de bakfiets.

Rust, reinheid en regelmaat (de 3R’s) zijn naast sport en spel eveneens heel belangrijk. Het vertrouwde ritme van thuis proberen we zo goed mogelijk te evenaren. U kunt zich voorstellen dat ‘de wereld ontdekken’ heel veel energie kost en inspanning vereist. Kinderen dagen elkaar uit en stimuleren elkaar. “Hey, kan jij al kruipen, dan ga ik dat ook proberen”. Rust en regelmaat hebben een goede invloed om een optimale gezondheid op te bouwen.Meer informatie over wie we zijn en wat we doen is beschreven in ons pedagogisch beleidsplan.