cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Ons teamWij zijn een klein, hecht, enthousiast en professioneel team die allemaal de opleiding pedagogisch medewerker hebben behaald. De Zeebaboe is opgericht op 01 september 1997 door Catry en Ada. Op 01 september 2017 is De Zeebaboe overgenomen door Debora, de dochter van Ada. Met ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang is de opvang een begrip in Hoek van Holland.

Ons team bestaat uit 12 vaste pedagogisch medewerkers. Doordat wij via een vast rooster werken is er iedere dag een vertrouwd gezicht voor uw kind op de groep aanwezig. U en uw kind krijgen een mentor toegewezen. Uw kind staat centraal, hierdoor krijgt iedere pedagogisch medewerker op de groep een of meerdere kinderen toegewezen. De mentor is het vaste aanspreekpunt voor u en bij oudere kinderen ook voor uw kind.

De pedagogisch medewerkers van de BSO kunnen ingezet worden als invalkracht.image

Wij zijn allemaal in het bezit van een geldig (Kinder-) EHBO en/of BHV diploma zoals vereist via de wet IKK per 01 januari 2018. Tevens zijn alle medewerkers, vrijwilligster en de stagiaires in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).