cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Kinderopvang


 alt

Kinderen van 0 tot 4 (uitzondering tot maximaal 5) jaar worden opgevangen op ons kinderdagverblijf dat, met ingang van 01-01-2021, 52 weken per jaar is geopend van 07:00 tot 18:00 uur. In overleg zijn andere openingstijden bespreekbaar.

De Zeebaboe is een veilige en vertrouwde omgeving met ruimte voor in- en ontspanning en samenzijn, zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen en ontplooien. Hierdoor voelt uw kind zich snel thuis. Onze ervaren pedagogisch medewerkers voelen feilloos aan wat uw kind nodig heeft. Ze maken tijd voor een knuffel, doen een spelletje tijdens het verschonen en stoppen je kind lekker in als het tijd is om te gaan slapen. Wij inspireren, stimuleren en laten je kind zoveel mogelijk zelf doen en geloven in de kracht van ieder kind. Binnen én buiten is er voor kinderen in elke leeftijdsfase genoeg te doen en te beleven.

We kunnen ons voorstellen dat het voor u als ouder heel moeilijk kiezen is tussen de verschillende vormen van kinderopvang en dat u veel vragen heeft. Daarom bent u van harte welkom om bij ons een kijkje te komen nemen.

Zo krijgt u meteen een goede indruk van de sfeer en ons personeel.

Financieel goed geregeld

Voor je een beslissing neemt, wil je natuurlijk ook weten wat kinderopvang ongeveer kost. Maak eenvoudig een proefberekening op de site van de Belastingdienst of zie onze rekenhulp.

Indien gewenst kunnen wij u assisteren voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.